type="text/css">

Ilmoittautumisinfo

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu ilmoittautumislomakkeilla, jotka löytyvät ohjelmien yhteydestä.

Huomioittehan ilmoittautumisen yhteydessä, että voitte joko tulostaa laskun itsellenne tai voitte tilata sen sähköpostiinne.

Ilmoittaessanne useamman saman perheen lapsen mukaan toimintaan, teidän tulee tehdä jokaisesta lapsesta oma ilmoittautuminen. Järjestelmä ei automaattisesti huomioi sisaralennusta. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy ohje sisarusten osallistumismaksujen maksamiseen.

Jos ryhmä on täynnä, voitte ilmoittautua varapaikalle. Järjestelmä lähettää laskun automaattisesti myös varapaikalla oleville. Laskua ei tule maksaa ennen kuin paikka ryhmässä on varmistunut. Jos ryhmästä vapautuu paikka, teille ilmoitetaan siitä sähköpostitse.

Jos ryhmään tulee liian vähän ilmoittautumisia, joudutaan ryhmä valitettavasti perumaan. Tällöin ilmoittautuneet ohjataan muihin ryhmiimme tai osallistumismaksu palautetaan.

Joskus joudumme perumaan yksittäisen ohjaustunnin (esim. salivuoron peruuntumisen tai ohjaajan sairastumisen vuoksi). Tästä ilmoitetaan vanhemmille ja kerrotaan korvausmahdollisuuksista. Tunnin voi korvata esimerkiksi käymällä jossain toisessa ryhmässämme kauden aikana.


HINNAT kevät 2020

Naperofutis (Helsinki ja Espoo)

Kausi maksaa 99 euroa (sis. ohjauksen 12krt, vakuutuksen ja diplomin). Jos samasta perheestä on kaksi lasta mukana, yhteissumma on 170 euroa.

Naperofutis (Vantaa)

Kausi maksaa 95 euroa (sis. ohjauksen 12krt, vakuutuksen ja diplomin). Jos samasta perheestä on kaksi lasta mukana, yhteissumma on 165 euroa.

Temppukoulu

Kausi maksaa 95 euroa (sis. ohjauksen 12krt, vakuutuksen ja diplomin). Jos samasta perheestä on kaksi lasta mukana, yhteissumma on 165 euroa.

Perhefutis (Helsinki, Espoo ja Vantaa)

Kausi maksaa 95 euroa (sis. ohjauksen 12krt, lapselle vakuutuksen ja diplomin). Jos samasta perheestä on kaksi lasta mukana, yhteissumma on 165 euroa. Jokainen tunti on yhteistunti (lapsi + aikuinen).