Ilmoittautumisinfo

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu ilmoittautumislomakkeilla, jotka löytyvät ohjelmien yhteydestä.

Ilmoittautumisen yhteydessä lasku lähetetään automaattisesti sähköpostiinne. Jos laskua ei löydy sähköpostistanne, niin se saattaa mennä sähköpostinne roskapostiin. Olethan meihin yhteydessä, jos et löydä laskua.

Ilmoittaessanne useamman saman perheen lapsen mukaan toimintaan, teidän tulee tehdä jokaisesta lapsesta oma ilmoittautuminen. Järjestelmä ei automaattisesti huomioi sisaralennusta. Kun maksatte laskuja, maksakaa toisesta lapsesta täysi hinta ja muuttakaa toisen laskun loppusummaksi 70€. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy ohje sisarusten osallistumismaksujen maksamiseen.

Jos ryhmä on täynnä, voitte ilmoittautua varapaikalle. Järjestelmä lähettää laskun automaattisesti myös varapaikalla oleville. Laskua ei tule maksaa ennen kuin paikka ryhmässä on varmistunut. Jos ryhmästä vapautuu paikka, teille ilmoitetaan siitä sähköpostitse.

Jos ryhmään tulee liian vähän ilmoittautumisia, joudutaan ryhmä valitettavasti perumaan. Tällöin ilmoittautuneet ohjataan muihin ryhmiimme tai osallistumismaksu palautetaan.

Joskus joudumme perumaan yksittäisen ohjaustunnin (esim. salivuoron peruuntumisen tai ohjaajan sairastumisen vuoksi). Tästä ilmoitetaan vanhemmille ja kerrotaan korvausmahdollisuuksista. Tunnin voi korvata käymällä jossain toisessa ryhmässämme tai tarvittaessa järjestämme etäliikuntatuokion kauden aikana.

Hinnat KESÄ 2024

Naperofutis

Kausi maksaa 99 euroa (sis. ohjauksen 11krt, vakuutuksen ja mitalin). Jos samasta perheestä on kaksi lasta mukana, yhteissumma on 169 euroa.

Perhefutis

Kausi maksaa 99 euroa (sis. ohjauksen 11krt, lapselle vakuutuksen ja mitalin). Jos samasta perheestä on kaksi lasta mukana, yhteissumma on 169 euroa. Jokainen tunti on yhteistunti (lapsi + aikuinen). Aikuinen on lapselle tuttu ja turvallinen.

Temppukoulu

Kausi maksaa 99 euroa (sis. ohjauksen 11krt, vakuutuksen ja mitalin). Jos samasta perheestä on kaksi lasta mukana, yhteissumma on 169 euroa.

Naperofutis/perhefutis/temppukoulu: vuoden ensimmäiseen osallistumismaksuun sisältyy 10€ jäsenmaksu.